Pages

(2017) Sindiket Penipuan Melanjutkan Pelajaran Ke UITM

Assalamualaikum, salam ukhwah kepada rakan blogger dan pembaca. Belum terlambat Budu ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Kesibukan kerja dan tugas menyebabkan Budu langsung tak ada masa untuk jenguk blog yang dah usang dan berhabuk ni. Lagipun tak ada peluang nak fikir apa-apa idea nak dimasukkan ke dalam blog ni. Menjadi penulis blog pun dah kena bersaing sekarang terutama blog personal macam Budu ni.

Melanjutkan Pelajaran

Assalamualaikum...

Sorry geng sebab lama sangat Budu tak tulis blog ni. Tak sempatlah. Bukan sebab sibuk kerja tetapi sebab sibukkan diri dengan gym and bersukan. Berdasarkan tajuk, Budu nak cerita tentang niat Budu nak sambung pengajian. Cewah! Aku cakap dah macam ayat student. Haha Budu bercadang nak repair balik result

DAPATKAN! Koleksi Pakaian MANGO Malaysia Online


Semua orang mahu kelihatan cantik bukan? Ada begitu banyak cara untuk tampil cantik namun antara yang paling mudah namun agak melecehkan ialah dengan menjaga penampilan. Anda harus tahu apakah gaya yang sesuai dengan anda dan jenis pakaian apakah yang paling sesuai untuk digayakan. Namun apa yang paling penting ialah anda harus memilih sesuatu yang

Stories Of LIfe Kampung Girl : 1

KEHIDUPAN...
Di sepanjang kehidupan, aku selalu mengharapkan agar suatu masa nanti, aku bakal ditemukan dengan seseorang yang bisa saling menjaga, mendidik dan berbahagia. Pun begitu, kehidupan bagaimana selalu di ingini manusia, melainkan mengharap segalanya benar-benar sempurna.

Sehabis pengajian di menengah atas, aku berhajat seperti gadis sebayaku iaitu mencari pekerjaan agar mampu menyara diri dan meringankan beban keluarga, walaupun sedikit tetapi membantu. Suatu masa agar tidak perlu lagi meratah makanan dari lebihan orang lain atau terpaksa menadah telinga mendengar caci nista dari golongan lebih berkemampuan. Aku juga berharap

Oh No! Obesiti

Assalamualaikum

Perghhh lama giler tak update blog ni. Bukan sekadar bersawang malah berhabuk. Idea dan identiti pun lesap sekali. Apapun Budu menaip disini selama ni bukanlah untuk publisiti atau kerana duit sangat pun. Bab tu Budu mengaku tak terer dan sefemes blogger lain tetapi setiap orang ada kepentingan dan identiti sendiri. Ceh! jauh pula melalut.
COPYRIGHT@Hak Milik Kekal