Pages

Pengalaman 5 kali di suntik


Cerita bab suntik menyuntik ni, ramai yang ngeri bila tengok jarum, dengar je nak kena suntik dah picit kepala. Macam mana tu? Budu rasa, Budu seorang je kot yang ada pengalaman macam ni. Budu pun tak tahu apakah malangnya nasib masa masuk wad kali ni. Selalunya paling banyak

Bagai 'hidup' selepas 'mati'



Alhamdulillah di atas segala nafas yang masih terhela, adakala leka itu tak terpisah dari kebiasaan. Tanggal 31 Januari 2017, Budu dimasukkan ke wad akibat jangkitan kuman pada pundi kencing dan salurannya jadi bermalam jugalah Hospital Columbia tu selama 5 hari. Bila dah keluar, setiap hari

Belut Goreng 2 Versi


Selepas beli masa operate hari tu, ini pula Budu beli belut dengan supplier dari Pantai Dalam. Tau sajalah di K.L ni payah nak dapat belut segar dan hidup. Abang tu jual RM26 yang hidup rm28 dah siap siang bagi yang geli nak siang sendiri tu. Kalau Budu, Budu pilih

Jeruk Sedap dari LIUR LELEH HOUSE


Dah lama Budu nak buat review pasal Jeruk yang Budu beli dari rakan wechat hari tu. Selalunya kita terbiasa makan jeruk Pak Ali dan jeruk buat sendiri tetapi berbeza pula dengan Jeruk dari LIUR LELEH HOUSE ni. Dia fresh walaupun

Festival Y.E.S di PWTC


Alhamdulillah. Hari tu Budu sempat follow member Budu ke KL YES FEST di PWTC. Kebetulan pula member Budu tu dia ada join fest tu. Dia jual tudung jenama La Vendior KL. Serius Budu kabo, Budu sendiri tak pernah dengar jenama tudung ni tetapi agak
COPYRIGHT@Hak Milik Kekal